ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΣχολή Drone, Υπηρεσίες Εκπαίδευσης, άδεια και δίπλωμα χειριστή ΣμηΕΑ

Σχολή Drone, Υπηρεσίες Εκπαίδευσης, άδεια και δίπλωμα χειριστή ΣμηΕΑ

Η εταιρία μας Giatrakos - Hexateam κατασκεύαζε και εκπαίδευε χειριστές Drone από το 2011. Ο Χρήστος Γιατράκος ως κατασκευαστής μεγάλων πολυκόπτερων και επαγγελματίας χειριστής έχει παρουσιάσει τα αεροσκάφη και τις δυνατότητες τους σε φωτογραφικές εκθέσεις από το 2013. Η εταιρία μας ενημερώνει σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα για τα πλεονεκτήματα και τις απαραίτητες προυποθέσεις ασφάλειας χειρισμού ενός μη επανδρωμένου οχήματος UAV.


 


Πραγματοποιήσαμε επίδειξη χειρισμού drone στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ώστε να υπάρχει πλήρη γνώση του αεροσκάφους πριν ακόμα και από την έκδοση των κανονισμών Σ.μη.Ε.Α.

 


Τα τελευταία χρόνια έχουμε σταματήσει το εμπόριο και την κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πλέον με την νέα εταιρία μας "8 Film Productions" δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βίντεο και της φωτογραφίας με υπηρεσίες εναέριας κινηματογράφησης, σκηνοθεσίας, επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφίας.

 


Στο θέμα της εκπαίδευσης η εταιρία μας συνεργάζεται με την Drone University η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή εκπαίδευσης σε Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών- ΣμηΕΑ (Unmanned Aircraft Systems – UAS ) για την απόκτηση πτυχίου χειριστή Σ.ΜΗ.Ε.Α. εγκεκριμένου από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Ελλάδος.

  • Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό της Drone University αποτελούμενο από χειριστές τόσο επανδρωμένων αεροσκαφών αλλά και έμπειρων χειριστών Σμηεα (UAV), εγγυάται την άρτια και εις βάθος εκπαίδευση σας στην απαιτούμενη από την ΥΠΑ ύλη, εγγυώμεθα τη σίγουρη επιτυχία σας στις εξετάσεις απόκτησης άδειας χειριστή Σ.μη.Ε.Α.
  • Εάν ενδιαφέρεστε να πετάτε το drone σας με ασφάλεια, να γνωρίζετε τους κανονισμούς των ΣμηΕΑ ή ακόμα και να αποκτήσετε επαγγελματικό δίπλωμα χειριστή drone, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4002220 ή 6944643048 DRONE UNIVERSITY (τμήμα μαθημάτων Drone)

Δείτε στην επαγγελματική μας σελίδα πλήθος εναέριων πλάνων και ενημερωθείτε για τους νέους κανονισμούς πτήσης drone - www.chrisgiatrakos.gr