ΑρχικήΗ εταιρία

Η εταιρία

Giatrakos - 8Film.gr | Ενοικίαση Drone | Παραγωγή Βίντεο

RENT A DRONE  |  AERIAL FILMING  |  VIDEO PRODUCTIONS  |  PHOTOGRAPHY


    Η εταιρία "Giatrakos" δραστηριοποιείται και στον χώρο του μοντελισμού διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σε συναρμολογούμενα και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα και φυσικά Drones (Σ.μη.Ε.Α.) - συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Εάν θέλετε να κάνετε μαθήματα χειρισμού drone ή να βγάλετε δίπλωμα χειριστή μη επανδρωμένου αεροσκάφους UAV-Drone επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4324115

  • Το φυσικό μας κατάστημα λειτουργεί από το 2004 στο Κερατσίνι, Λεωφ. Δημοκρατίας 83, ενώ παράλληλα είναι σε πλήρη λειτουργία και το ιντερνετικό μας κατάστημα (eshop) με καθημερινές ανανεώσεις σε προιόντα και διαθεσιμότητα και με άμεση αποστολή των προιόντων στον χώρο σας.

  • Επισκεφθείτε μας και ανακαλύψτε τον μαγικό χώρο του μοντελισμού. Νιώστε την χαρά της δημιουργίας με την ολοκλήρωση μια συναρμολογούμενης κατασκευής ή αφεθείτε στην δράση των τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων μας. Δείτε βίντεο από τις εκδηλώσεις μας σε μοντελοδρόμια ή πίστες μέσα στο κανάλι μας στο Υoutube.


  • Επιπλέον λόγω της επιπλέον δραστηριότητα μας που αφορά την Εναέρια Βιντεοσκόπηση και Φωτογράφηση, δημιουργήθηκε η ομάδα μας "Hexateam" (Hellenic Expert AerialProduction Team). Η Ελληνική ειδική ομάδα αεροφωτογραφίας έχει σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της αεροφωτογραφίας ή βιντεολήψης με μικρότερο κοστολόγιο αλλά και σε ποιο "ειδικές" περιπτώσεις, εκεί δηλαδή που δεν θα χρησιμοποιούσαμε ένα ελικόπτερο ή αεροπλάνο.

  • Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τα ποιο σύγχρονα μοντέλα αεροφωτογράφησης "DRONES" με κάμερες υψηλής ανάλυσης UHD 4k / 2.7k / 1080p, ελεγχόμενα πλήρως από τoυς χειριστές εδάφους με τηλεχειρισμό. Αυτό επιτρέπει την δυνατότητα πτήσης και ταυτόχρονα βιντεολήψης από πολύ κοντινή απόσταση π.χ. από έναν κήπο, μια καφετέρια, μια πισίνα ξενοδοχείου κ.α., και να κινηθεί κατά μήκος του χώρου που θέλουμε να φωτογραφήσουμε (με εμβέλεια περίπου 3.5 χλμ). Σε αυτό το εύρος της απόστασης μπορούμε να φωτογραφήσουμε τα πάντα και με ακρίβεια. Το multicopter στέλνει εικόνα απευθείας σε οθόνη (μόνιτορ-LCD-tablet) που βρίσκετε στο έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει με ακρίβεια την θέση λήψης !!!

Για εναέριες λήψεις, ενοικίαση drone με χειριστή και δημιουργία βίντεο, πατήστε ΕΔΩ - www.chrisgiatrakos.gr 


AERIAL CINEMATOGRAPHY: CHRIS GIATRAKOS