ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΤρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

'Aρθρο 11 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Για την Ελλάδα
Η πλειονότητα των προϊόντων μας αποστέλλονται με ACS / ELTA COURIER αυθημερόν ή μία εργάσιμη ημέρα κατόπιν της παραγγελίας σας και παραδίδονται στο χώρο σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών με ταχυμεταφορές εφόσον είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημα μας.
Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτο σημείο παράδοσης ή μεγάλου όγκου (ογκοχρέωσης) ή βάρους μερικών μοντέλων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαφοροποίηση του κόστους αποστολής πριν αποστείλουμε την όποια παραγγελία.
 
Για την Ευρώπη και Κύπρο (Μόνο κατόπιν επικοινωνίας)
Οι παραγγελίες σε χώρες της Ευρώπης πραγματοποιούνται μέσω courier ή ΕΛΤΑ την επόμενη ημέρα εφόσον είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημα μας.
Το κόστος αποστολής ποικίλει και μπορεί να εξακριβωθεί επακριβώς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3-20 μέρες για τις χώρες της Ευρώπης.
Για χώρες εκτός Ευρώπης (Μόνο κατόπιν επικοινωνίας)
Οι παραγγελίες σε χώρες εκτός Ευρώπης πραγματοποιούνται μέσω courier ή ΕΛΤΑ εντός 1-2 ημερών εφόσον είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημα μας.
Το κόστος αποστολής ποικίλει και μπορεί να εξακριβωθεί επακριβώς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη.
Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου (πλην Ευρώπης) απαιτούνται περισσότερες εργάσιμες ημέρες για την παράδοση με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα και καμιά φορά ξεπερνάει και τις 40 μέρες.
Close

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        

 

  Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας θα είναι κλειστό

από 10 έως 19 Αυγούστου.

 

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι