ΑρχικήΚατάστημα "Γιατράκος"

Κατάστημα "Γιατράκος"

   Το κατάστημα Giatrakos Copy Center δραστηριοποιείται από το 2004 στο Κερατσίνι, Λεωφ. Δημοκρατίας 83, ενώ παράλληλα είναι σε πλήρη λειτουργία και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στον χώρο λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο και πλήρως εξοπλισμένο Φωτοεκτυπωτικό Κέντρο και Βιβλιοχαρτοπωλείο. Στο κατάστημα μας υπάρχει η δυνατότητα ψηφιοποίησης σχεδίων, έγχρωμης εκτύπωσης Α0 σε τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφικού Plotter, φωτοτυπίες και πλαστικοποίηση με το μέτρο. Επίσης θα βρείτε συναρμολογούμενα μοντέλα, είδη μακέτας και Puzzle.

   Στον χώρο του μοντελισμού και της εναέριας κινηματογράφησης ήδη τα τελευταία 20 χρόνια έχει ξεκινήσει η συνεργασία μας με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Ήδη από το 2006 ο Χρήστος Γιατράκος μοίραζε δώρα με τα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα που πετούσε σε ζωντανή σύνδεση στο τηλεπαιχνίδι "Το Πιο Μεγάλο Παζάρι" που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Έπειτα η συνεργασία μας σε τηλεοπτικές εκπομπές ήταν συνεχής μέχρι και σήμερα, σειρές όπως "Η μοντέρνα οικογένεια", "Οι Βασιλιάδες", "Οι συμμαθητές", "Μην αρχίζεις την μουρμούρα", "World Party", "Survival" αλλά και με πολλές συνεντεύξεις για τον μοντελισμό και για τα DRONE σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια !!!


 




CHRIS GIATRAKOS | 8 FILM PRODUCTIONS

RENT A DRONE  •  AERIAL FILMING  •  VIDEO PRODUCTIONS  •  PHOTOGRAPHY

  • Λόγω του πλήθους των βιντεοσκοπήσεων και της ανάγκης μιας ομάδας στον τομέα της παραγωγής δημιουργήθηκε η εταιρία "8 FILM". Η νέα μας εταιρία μπορεί να αναλάβει εξ όλοκλήρου την παραγωγή ενός διαφημιστικού βίντεο, την φωτογράφηση και επεξεργασία, την παραγωγή Βιντεοκλιπ, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών εκπομπών με άριστη ποιότητα και εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Μπορείτε να δείτε δείγματα από τις παραγωγές μας στην επίσημη σελίδα της 8 Film πατώντας τον σύνδεσμο www.8film.gr και στο Youtube / Facebook.